4 Σεπ 2013


Άρχισε η προετοιμασία του τμήματος ανδρών της ομάδας μπάσκετ του Οίακα Ναυπλίου. Η πρώτη προπόνηση έγινε το βράδυ της Τετάρτης (4/9/13) στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο (2013-2014) η ομάδα θα έχει προπονητή τον Παναγιώτη Γκόλαντα ενώ βοηθός προπονητή θα είναι ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου.


Το ρόστερ του τμήματος αντρών αποτελείται από τους: Κουτσόπετρα Βασίλη, Μπακόπουλο Δημήτρη, Κατσαλούλη Νίκο, Παπασαράντο Φώτη, Μποζιονέλο Γιώργο, Καζά Μάκη, Στατερά Βασίλη, Φλεβάρη Γιάννη, Μπακάλη Χρήστο, Κοκκάλα Λευτέρη και Τατούλη Τάκη. Επίσης, οι άνθρωποι του Οίακα σκοπεύουν να αναπληρώσουν το κενό που άφησε η αποχώρηση από την ομάδα του Λεωνίδα Λιακόπουλου με την προσθήκη ενός ακόμα ποιοτικού αθλητή.


Το ρόστερ των αντρών θα πλαισιώσουν οι «έφηβοι»: Καλκούνος Πέτρος, Ρούσσος Στέφανος, Τούμπας Παναγιώτης, Μπαβέλας Δημήτρης, Μπούνος Γιάννης, Μιχαλόπουλος Αντρέας, Σέρφας Βασίλης και οι «παίδες»: Τούμπας Δημήτρης και Παπαμήτρου Κωνσταντίνος.

Η προετοιμασία για το τμήμα εφήβων έχει ήδη ξεκινήσει ενώ η εναρκτήρια ημερομηνία για το τμήμα παίδων έχει οριστεί το Σάββατο 7/9/13.