8 Ιουλ 2014

Μετά την  συμφωνία με τους Λευτέρη Κοκκάλα και Γιώργο Μπούκουρα στο πάγκο της ομάδας μας, ξεκίνησε με ταχύτατους ρυθμούς ο σχεδιασμός του ρόστερ της ανδρικής ομάδας για την νέα σεζόν.
Η διοίκηση προχώρησε στις ανανεώσεις  παικτών από το φετινό ρόστερ, δείχνοντας την διάθεση της να διατηρήσει το βασικό κορμό της ομάδας.
Οι αθλητές που ανανέωσαν είναι οι :Ανδριανός Κατσούρης, Νίκος Κατσαλούλης, Μιχάλης Καζάς,  Βασίλης Στατεράς,  Φώτης Παπασαράντος, Χρήστος Μπακάλης.
Δεν ανανέωσε την συνεργασία μαζί μας ο Βασίλης Κουτσόπετρας. Η Διοίκηση του Οίακα τον ευχαριστεί ιδιαίτερα  για την επί τόσα  χρόνια προσφορά του στην ομάδα μας.
Επίσης ανανέωσε την συνεργασία μαζί μας ο: Γιάννης Φλεβάρης  που είχε παραχωρηθεί με υποσχετική ενός (1) έτους στην ομάδα μας από την ΑΕΚ Αργους.
Επέστρεψαν στην ομάδα μας οι : Λεωνίδας Λιακόπουλος από τον ΑΟ Κορωνίς και ο Δημήτρης Προύντζος  από τον Α.Ο  Αργοναύτη Ν.Κίου, πού είχαν παραχωρηθεί με υποσχετική ενός (1) έτους.






Αυτή τη στιγμή η διοίκηση βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση 4-5 σημαντικών μεταγραφών που θα καλύψουν σε μεγάλο βαθμό το σχεδιασμό του ρόστερ της ανδρικής ομάδας της επόμενης περιόδου.